Bank norwegian apple pay

Apple Pay – Bank Norwegian

Apple Pay

Apple Paylla maksaminen on helppoa, turvallista ja todella nopeaa. Hae Bank Norwegian-luottokorttia. Esim. maksulykkäyksen yhteydessä korko 19,99 % ja tod.

Apple Pay

Miten otan käyttöön Apple Payn? – Bank Norwegian

Miten otan käyttöön Apple Payn?

Apple Walletin kautta 1.Mene Wallet-sovellukseen iPhonessasi ja klikkaa +-painiketta ja seuraa ohjeita. 2.Skannaa maksukorttisi ja lisää CVC-koodi.

Voit aktivoida Apple Payn kahdella tavalla:Bank Norwegianin sovelluksen kautta1.Tarkista, että sinulla on sovelluksen uusin versio ja kirjaudu sisään.2.Klikkaa sovelluksessa «luottokortti» ja valitse «Lisää Apple Payhin» sen kortin kohdalta, jonka haluat lisätä. 3.Seuraa ohjeita ja hyväksy käyttöehdot. Apple Walletin kautta1.Mene Wallet-sovellukseen iPhonessasi ja klikkaa +-painiketta ja seuraa ohjeita.2.Skannaa maksukorttisi ja lisää CVC-koodi. Voit syöttää kortin tiedot myös manuaalisesti.3.Hyväksy sopimusehdot ja vahvista klikkaamalla «seuraava». Saat vahvistuskoodin tekstiviestillä.

Missä laitteissa Apple Pay toimii? – Bank Norwegian

Missä laitteissa Apple Pay toimii?

Missä laitteissa Apple Pay toimii? Klikkaa tästä ja katso päivitetty lista Apple-laitteista, joissa Apple Pay on käytössä.

Klikkaa tästä ja katso päivitetty lista Apple-laitteista, joissa Apple Pay on käytössä.

Mikä on Apple Pay? – Bank Norwegian

Mikä on Apple Pay?

Apple Pay on digitaalinen maksutapa, jota voit käyttää myymälöissä, verkkokaupoissa ja sovelluksissa.

Onko Apple Pay maksullinen? – Bank Norwegian

Onko Apple Pay maksullinen?

Apple Payn käyttäminen on maksutonta asiakkaille.

Miten maksan Apple Paylla? – Bank Norwegian

Miten maksan Apple Paylla?

Tunnistat lähimaksuun soveltuvan maksupäätteen siinä olevasta lähimaksutunnuksesta. Voit maksaa myös verkkokaupoissa, joissa maksuvaihtoehtona on Apple Pay.

Voit maksaa Apple Paylla kaikissa myymälöissä, joissa on käytössä lähimaksu. Tunnistat lähimaksuun soveltuvan maksupäätteen siinä olevasta lähimaksutunnuksesta. Voit maksaa myös verkkokaupoissa, joissa maksuvaihtoehtona on Apple Pay. Siinä tapauksessa näkyvillä on Apple Pay -logo.

Onko Apple Payn käyttäminen turvallista? – Bank Norwegian

Onko Apple Payn käyttäminen turvallista?

Kyllä, Apple Pay on turvallinen maksutapa. Kun maksat Apple Paylla, korttinumeroa ei tallenneta laitteeseesi, eikä Applen palvelimille.

Kyllä, Apple Pay on turvallinen maksutapa. Kun maksat Apple Paylla, korttinumeroa ei tallenneta laitteeseesi, eikä Applen palvelimille. Korttinumeroa ei myöskään koskaan jaeta kauppiaille. Apple Pay käyttää maksun lähettämiseen laitekohtaista numeroa ja yksilöllistä ostoskoodia.

Olen kadottanut laitteeni, jossa on käytössä Apple Pay, mitä …

Olen kadottanut laitteeni, jossa on käytössä Apple Pay, mitä teen?

Ennen kuin jatkat… Bank Norwegian käyttää omia ja kolmannen osapuolen evästeitä verkkosivujen käyttämisen kannalta välttämättömiin perustoimintoihin, …

Jos puhelimesi tai kellosi on kadonnut, on erittäin epätodennäköistä, että korttiasi väärinkäytetään, sillä maksupalvelu on avattava henkilökohtaisella koodillasi, Touch-ID:llä tai Face-ID:llä. Suosittelemme kuitenkin, että poistat tai suljet kortin välittömästi. Voit sulkea kortin sovelluksessa, Omalla sivulla tai soittamalla sulkupalveluumme.

Apple Pay toimii nyt Bank Norwegian -luottokorttien kanssa

Apple Pay toimii nyt Bank Norwegian -luottokorttien kanssa | Mobiili.fi

2.6.2021 — Bank Norwegianin kortin voi nyt lisätä käyttöön Apple Payssa. Apple Payn käyttöönotto onnistuu esimerkiksi iPhonessa Wallet-sovelluksessa …

Bank Norwegian – Apple Pay on täällä! – Mynewsdesk

Bank Norwegian tuo asiakkailleen uuden maksutavan – Apple Pay on täällä! | Bank Norwegian

3.6.2021 — … alkaen Bank Norwegianin 1,3 miljoonalla korttiasiakkaalla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa on käytössään Apple Pay – helppo,.

Kesäkuun 3. päivästä alkaen Bank Norwegianin 1,3 miljoonalla korttiasiakkaalla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa on käytössään Apple Pay – helppo,…

Keywords: bank norwegian apple pay