Finnair plus kortti

Finnair Plus -luottokortit

Finnair Plus -luottokortit | Finnair Suomi

Finnair Plus -kortti on nyt digitaalinen. Mitä minun tulisi tehdä, jos minulla ei ole älypuhelinta, josta näkisin jäsenkorttini Finnairin mobiilisovelluksessa?

Finnairin luottokortilla voit ansaita Finnair Plus -pisteitä päivittäisistä ostoksistasi. Tutustu vaihtoehtoihin, hae korttia ja aloita pisteiden kerääminen!

Finnair Plus -kortti on nyt digitaalinen. Mitä minun tulisi tehdä …

Lataa Finnairin mobiilisovellus ja kirjaudu sisään. Digitaalinen Finnair Plus -korttisi löytyy mobiilisovelluksesta. Näet sovelluksesta jäsennumerosi …

Tervetuloa Finnair Plus -ohjelmaan

Finnair Plus -kanta-asiakasohjelma | Finnair Suomi

Liity Finnair Plus -jäseneksi … Jäsenenä saat varaslähdön parhaimpiin tarjouksiimme ja pääset keräämään ja käyttämään pisteitä lentoihin sekä lukemattomiin …

Finnair Plus on Finnairin kanta-asiakasohjelma. Finnair Plus -jäsenenä voit kerätä ja käyttää pisteitä ja nauttia lukuisista eduista ja palkinnoista. Liity nyt!

Finnair Visa luottokortti

Finnair Visa luottokortti | Finnair Suomi

Finnairilla tai muilla oneworld-lentoyhtiöillä lentämällä saat parempia etuja, kun saavutat korkeampia Finnair Plus -tasoja.

Maksa ostoksesi turvallisesti ympäri maailman ja verkossa Finnair Visa Credit -kortilla ja ansaitse Finnair Plus -palkintopisteitä.

Finnair Plus Mastercard – ansaitse pisteitä kaikista ostoistasi

Finnair Plus Mastercard – ansaitse pisteitä kaikista ostoistasi | Finnair Suomi

Voit kerätä Finnair Plus -palkintopisteitä myös päivittäisistä ostoksista, kun otat käyttöön Finnair Plus -luottokortin tai yhdistelmäkortin. Esim.

SEB Kortin myöntämä Finnair Plus Mastercard on luottokortin ja Finnair Plus -jäsenkortin yhdistelmä, jolla ansaitset 1–2 pistettä per euro.

Olen kadottanut Finnair Plus -korttini. Miten saan uuden?

Olen kadottanut Finnair Plus -korttini. Miten saan uuden? | Finnair Suomi

Finnair Plus Mastercard on oiva luottokortti Finnair Plus -jäsenille. Kerää Finnair Plus pisteitä ja nauti myös kortin muista eduista. Hae korttia täällä»

Liity Finnair Plus -jäseneksi

Finnair Plus -jäsentasot

Luottokortit – Finnair Shop

Haku | Finnair Shop

Finnair Shop tarjoaa laajan valikoiman tuotteita aina matkatarvikkeista, kosmetiikasta ja kodin tarvikkeista suosittuihin suomalaisten brändien tuotteisiin. Voit maksaa ostoksesi Finnair Plus -pisteillä, rahalla tai näiden kahden yhdistelmällä.

Finnair Plus Mastercard | Finnair pisteitä luottokortilla – Nordea

Keywords: finnair plus kortti, finnair plus luottokortti