Majvik hotelli

Majvik

Kokous- ja Kongressihotelli Majvik · Käyntiosoite Majvikintie 1 02430 Masala · Postiosoite PL 122 02401 Kirkkonummi · Puh. (09) 295 511 majvik@majvik.fi.

Majvik Congress Hotel, Kirkkonummi – Booking.com

Majvik Congress Hotel, Kirkkonummi – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Majvik Kokous ja Kongressihotelli on perustettu vuonna 1989. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Kirkkonummi, ja pääasiallinen toimiala Kokouspalvelut. Yhtiön …

Tämä rauhallinen hotelli sijaitsee vehreässä ympäristössä Espoonlahden vieressä. Asiakkaat pääsevät maksutta kuntosalille ja uima-altaalle.

Majvik Kokous ja Kongressihotelli – taloustiedot, Y-tunnus ja …

Majvik Kokous ja Kongressihotelli – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät – Finder.fi

Hotel Majvik tarjoaa asiakkaiden käyttöön ilmaisen rannan ja lisäksi voit purjelautailla, vesihiihtää ja meloa kajakilla lähistöllä.

Katso Finder.fi:stä yhtiön Majvik Kokous ja Kongressihotelli (0764806-1) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Hotel Majvik – Kirkkonummi | Hotels.com

Majvikissa on 106 hotellihuonetta, majoitustilaa yhteensä n. 200 yöpyjälle. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa, ranta-alueella ja jugendlinnassa.

Näytä majoituspaikan Hotel Majvik tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Espoonlahden Nature Reserve sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös sisäuima-allas. Kaikkiin huoneisiin kuuluu taulutelevisio ja tallelokero. 

Majvik Kokous- ja kongressihotelli – Visit Espoo

Majvik on rauhallinen ja viihtyisä kokoushotelli Kirkkonummen Masalassa Espoonlahden rannalla – vain 25 kilometriä Helsingin keskustasta, …

Majvikin kokous- ja kongressihotelli sijaitsee KEHÄ III:n varrella, Espoonlahden rannalla, 25 kilometrin päässä Helsingin keskustasta, Kirkkonummen Masalas…

Majvik kokous-ja kongressihotelli – Tapahtumat Kirkkonummi

Majvikin kokous- ja kongressihotelli sijaitsee KEHÄ III:n varrella, Espoonlahden rannalla, 25 kilometrin päässä Helsingin keskustasta, Kirkkonummen Masalassa.

{{ ui.description }}

Kokous- ja kongressihotelli Majvik – Visit Kirkkonummi

Kokous- ja kongressihotelli Majvik – Visit Kirkkonummi

Majvikin kokous- ja kongressihotelli sijaitsee KEHÄ III:n varrella, Espoonlahden rannalla, 25 kilometrin päässä Helsingin keskustasta, Kirkkonummen Masalas…

Majvik – Vihreä hotelli vehreän meriluonnon äärellä

Majvik – Vihreä hotelli vehreän meriluonnon äärellä – Kohokohdat Helsinki

Keywords: majvik hotelli