Mitä opettaja ei saa tehdä

Opettajan oikeudet ja velvollisuudet kurinpitotilanteissa – OAJ

Opettajan oikeudet ja velvollisuudet kurinpitotilanteissa

19.8.2019 — Mitä opettaja saa tehdä, jos oppilas käyttäytyy uhkaavasti? Katso video: tällaiset voimakeinot ovat sallittuja koulussa.

Opettajien tehtävänä on taata turvallinen opiskelu- ja työympäristö. Tutustu opettajan oikeuksiin ja velvollisuuksiin kurinpitotilanteissa.

nämä voimakeinot on sallittu opettajille kouluissa – Iltalehti

Iltalehti

10.4.2013 — Alppilan opettajan voimakeinojen käyttämisen takia saamat potkut ovat herättäneet kysymyksen: mitä opettaja saa tehdä ja mitä ei.

Katso miten oppilasta saa rangaista ja miten ei – Työelämä

16.7.2019 — Järjestyssääntöjen vastaisessa tilanteessa opettaja saa perusopetuksessa kehottaa oppilasta ottamaan hatun pois päästään tai mikäli oppilas ei …

Kurinpitoa koulussa – kysymyksiä ja vastauksia …

Kurinpitoa koulussa – kysymyksiä ja vastauksia epäasialliseen käytökseen puuttumisesta | Opetushallitus

Koulun laitteita oppilas ei saa käyttää/käsitellä ilman lupaa. Vahingosta on heti ilmoitettava opettajalle tai muulle henkilökunnalle. Tahallisesti tai …

Miten opettaja voi puuttua epäasialliseen käyttäytymiseen? Ensisijainen keino puuttua epäasialliseen käyttäytymiseen on opettajan keskustelu oppilaan kanssa.

Järjestyssäännöt – Peda.net

Opettaja ei saa lyödä avokämmenellä oppilaan poskelle. Näin meillä silti tehtiin 70-luvun lopulla ja olen siitä edelleen erittäin iloinen.

Mitä opettaja ei saa tehdä? – Quora

9.3.2021 — Henkilökohtaiseen koskemattomuuteen tai omaisuuteen ei saa … teko ilmeisesti ylitä sitä, mitä on pidettävä kokonaisuutena arvioiden.

Opettajan ja esimiehen oikeudet, vastuut ja velvollisuudet 9.3 …

PowerPoint-esitys

Maikat SAA tutkia sun repun, jos epäilee siellä olevan jotain mitä siellä ei saisi olla. Laki muutos 2014 antaa luvan molempiin. Äänestä. Kommentoi.

SAAKO OPETTAJA TEHDÄ NÄIN? – – Suomi24 Keskustelut

SAAKO OPETTAJA TEHDÄ NÄIN? – – Suomi24 Keskustelut

8.2.2016 — Oppilasta ei saa jättää ilman valvontaa. Voiko opettaja tutkia oppilaan repun? Koulun opettajalla ja rehtorilla on työpäivän aikana oikeus …

Ajatellaanpa tällainen tilanne: Minulla on kännykkäni kotelossaan pulpettini päällä kirjojen ja muiden koulutarvikkeiden kanssa tunnin aikana. En ole kä…

Opettaja kertoi tehneensä virkavirheitä – näin niistä sanoo laki

Opettaja kertoi tehneensä virkavirheitä – näin niistä sanoo laki – Kotimaa – Aamulehti

21.3.2019 — Testaa tiedätkö, mitä opettaja saa tehdä! Jaa: Kuvassa on opettajan … Mitä teet? Et mitään, koska opettaja ei saa tutkia oppilaan reppua.

Opettaja Tiina Keskinen kertoi sunnuntain Aamulehdessä julkaistussa kolumnissaan tehneensä työssään kolme virkavirhettä yhtenä päivänä.

Voiko repun tutkia tai kännykän takavarikoida? Testaa … – YLE

Voiko repun tutkia tai kännykän takavarikoida? Testaa tiedätkö, mitä opettaja saa tehdä! | Oppiminen | yle.fi

Mitä teet, jos oppilas puhuu sinulle rumasti?

Keywords: mitä opettaja ei saa tehdä