Myrsky sää

Myrskyt Suomessa – Sääilmiöt – Forecan Sääpedia

Sääuutiset ja blogi · Voimakas ja puuskainen tuuli jatkuu: Loppuviikolla ensin kylmenevää, sunnuntaina lauhaa föhn-tuulta – lumi- ja vesisateita liikkeellä.

Tuulivaroitukset – Ilmatieteen laitos

toimintaohjeet myrskypuuskien (matalapaineisiin liittyvät) varalta · myrskypuuskien aiheuttamat vaikutukset Suomessa · tuuleen ja myrskyihin liittyvät säätermit.

Tietoa Ilmatieteen laitoksen antamista tuulivaroituksista. Vaarallisesta tuulesta voidaan antaa varoituksia sekä maa- että merialueille.

Varoitukset ylihuomenna – Ilmatieteen laitos

Karttakuva näyttää voimassaolevat varoitukset maa- ja merialueilla seuraavan viiden vuorokauden ajalle. Annetut varoitukset ovat voimassa maakunnittain.

Karttakuva näyttää voimassaolevat varoitukset maa- ja merialueilla seuraavan viiden vuorokauden ajalle. Annetut varoitukset ovat voimassa maakunnittain. 

Sää 17.1.2022: Myrsky lähestyy – Iltalehti

17.1.2022 — Viikko on alkanut myrskyisässä säässä. Maanantaiaamuna tuulet ovat olleet erittäin voimakkaita etenkin lounaisrannikolla.

Odotettu myrsky jäi piippuun – tällainen on viikonlopun sää

6.10.2022 — Myrskyn raja on 21 metriä sekunnissa. Latvalan mukaan lähelle myrskyä päästiin Pietarsaaressa, jossa mitattiin 19 metriä sekunnissa.

Myrskyt – Uutiset – YLE

Myrskyt | Yle Uutiset

Myrskyt työllistivät Pohjois-Karjalan pelastuslaitosta viime vuonna, tulipaloja aiempaa vähemmän. 3.1. Etualalla kolme paloautoa, taustalla rakennus. Sää …

Ylen uutiset aiheesta ”Myrskyt” nopeasti ja luotettavasti.

Myrsky iskee aamulla Suomeen – sääkartta vilisee varoituksia

Myrsky iskee aamulla Suomeen – sääkartta vilisee varoituksia – Kotimaa – Ilta-Sanomat

16.1.2022 — Torstaina sää äityy myrskyksi asti. Ajokelistä näyttäisi tulevan huono koko Suomessa paitsi Pohjois-Lapissa, mutta jalan liikkeellä oleville …

Tiistai näyttäisi olevan paremman kelin pakkaspäivä, maanantaille ja torstaille myräkkää.

MTV Sää – MYRSKY! #matalapaine #syysmyrsky #rankkasade …

Säässä käänne: Sähköjä katkova myrsky on kohta täällä – Kotimaa | HS.fi

5.10.2022 — Säässä käänne: Sähköjä katkova myrsky on kohta täällä. Tuuli on voimakkainta Merenkurkussa ja Perämerellä. Maalla kovimmat puuskat osuvat …

Tuuli on voimakkainta Merenkurkussa ja Perämerellä. Maalla kovimmat puuskat osuvat Pohjanmaalle.

Säässä käänne: Sähköjä katkova myrsky on kohta täällä

17 987 Ilmaisia kuvia aiheesta Sää. Samankaltaiset kuvat: myrsky taivas sade salama pilvet ukkonen luonne maisema ukonilma.

Keywords: myrsky sää