Reaaliaikainen sää

Reaaliaikainen ukkostutka/salamapaikannin sekä sadetutka

Reaaliaikainen Euroopanlaajuinen ukkostutka sekä sadetutka, mukana myös tuulet ja pilvet.

Sadetutka ja -ennuste – Foreca.fi

Kuukausiennuste · Uuden kuukausiennusteen mukaan lähiviikot ovat vaihtelevia – maaliskuun puolella näkyvissä kylmempi signaali · Sääennusteet · Sääkartat.

Sadetutka ja tutkaan pohjautuva sade-ennuste 15 minuutin välein. Seuraa minne sateet ovat ennusteen mukaan kulkemassa.

Sade- ja pilvialueet – Ilmatieteen laitos

Täsmätutka ja ukkostutka Helsinki – Foreca.fi

Monet yllättävät tilanteet säässä voidaan välttää seuraamalla tutka-animaatiota. Lue lisää vaikeasti ennustettavista tilanteista, joissa sadetutkan käyttö …

Huipputarkka sadetutka ja salamahavainnot koko Suomeen 10 minuutin välein. Seuraa saderintamien kulkua lähes reaaliajassa.

Säätutka (sadetutka) ja ukkostutka Suomi — Meteo.fi

Sade- ja pilvialueet – Ilmatieteen laitos

Animaation nopeutta voi säätää liikuttamalla hiiren osoitinta alas painettuna (mobiilissa sormea) aikajanaa pitkin. Nopeutta voi säätää myös hiiren rullalla kun …

Tarkastele sadealueiden liikkeitä ja sateen hetkellistä voimakkuutta Suomessa viimeisen 4 tunnin aikana. Mukana myös salamahavainnot.

Maailmanlaajuinen sää nyt – AccuWeather

Säätutka (sadetutka) ja ukkostutka Suomi — Meteo.fi

Suomen säätutkaverko ja salamapaikannusverkko näyttävät missä sataa ja salamoi. Kuvasarjasta saa käsityksen sadealueiden liikkeestä ja voi tehdä lyhyen …

Suomen säätutkaverko ja salamapaikannusverkko näyttävät missä sataa ja salamoi. Kuvasarjasta saa käsityksen sadealueiden liikkeestä ja voi tehdä lyhyen ennusteen sitä, missä sataa kohta. Tiedot päivittyvät 5 minuutin välein. Tutkahavainnon tarkkuus on 1km. dBZ datan tarkkuus on 500m. Palvelu perustuu Ilmatieteen laitoksen avoimeen dataan.

Säätutka – sovellukset – Google Play

Get the World weather forecast. Access hourly, 10 day and 15 day forecasts along with up to the minute reports and videos from AccuWeather.com.

sateet ja ukkoset Suomessa – Hylly Sää

Säätutka – Google Play ‑sovellukset

Tämä on paras säätutka-sovellus, joka auttaa sinua tuntemaan sääolosuhteet, sateen, myrskyn, hurrikaanin seurantaohjelman. Ominaisuudet: – Reaaliaikaiset …

Sää tutka, hurrikaani tracker, sade, lumi, pilvet, tuuli, lämpötila

Helsinki | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Hylly Sää – sateet ja ukkoset Suomessa

Reaaliaikainen sadetutka ja ukkostutka koko suomesta ja pohjoismaista. Ukkoset ja salamat sekä sadealueet ja säätiedot koko maasta. Milloin täällä sataa?

Suomen valtakunnalliset säähavainnot ja säätiedot Ilmatieteenlaitoksen rajapinnoista reaaliajassa kartalla. Reaaliaikainen sadetutka ja ukkostutka koko suomesta ja pohjoismaista. Ukkoset ja salamat sekä sadealueet ja säätiedot koko maasta.

Oulunsalo – Long term forecast – Yr

Supersää näyttää yhdellä silmäyksellä kaksi kilpailevaa sääennustetta. Toinen ennuste tulee Ilmatieteen laitokselta, toinen Forecalta.

Yr – Oulunsalo – Long term forecast

Weather forecast for Oulunsalo for the next 9 days.

Keywords: reaaliaikainen sää