Sää ja pilvialueet

Sade- ja pilvialueet – Ilmatieteen laitos

Ohjeita tutkakuvien käyttöön. Valitse haluamasi tutkakuva ylälaidassa olevista vaihtoehdoista. Animaation voi pysäyttää tai käynnistää Käynnistä / Pysäytä …

Tarkastele sadealueiden liikkeitä ja sateen hetkellistä voimakkuutta Suomessa viimeisen 4 tunnin aikana. Mukana myös salamahavainnot.

Sadetutka ja -ennuste – Foreca.fi

Monet yllättävät tilanteet säässä voidaan välttää seuraamalla tutka-animaatiota. Lue lisää vaikeasti ennustettavista tilanteista, joissa sadetutkan käyttö …

Sadetutka ja tutkaan pohjautuva sade-ennuste 15 minuutin välein. Seuraa minne sateet ovat ennusteen mukaan kulkemassa.

Pilvisyys Helsinki – Foreca.fi

Foreca YouTubessa · Näin syntyy jäätävä sade: Voi vetää tiet peilijäähän · Sääennusteet · Sadekartat · Meteorologilta · Hiihtokeskusten sää · Ajankohtaista · Havainnot.

Suomen pilvisyysennustekartta.

Sadetutka | Iltalehti

Älä anna sään yllättää! Katso säätiedot ja -ennusteet kaikkialta Suomesta. Mukana myös koko maailman sää, sadetutka sekä lämpö- ja tuulikartat. Tutustu!

Sadetutka Helsinki – Supersää

Supersää näyttää yhdellä silmäyksellä kaksi kilpailevaa sääennustetta. Toinen ennuste tulee Ilmatieteen laitokselta, toinen Forecalta.

Säätutka (sadetutka) ja ukkostutka Suomi — Meteo.fi

Sääsatelliitti. Meteosat pilvialueet yö/päivä · EUMETSAT ; Säätutka. suomi_dbz_eureffin · FMI (CC-BY-4.0) ; Salamapaikannus. Salamapaikannus (FMI) · FMI (CC-BY-4.0).

Suomen säätutkaverko ja salamapaikannusverkko näyttävät missä sataa ja salamoi. Kuvasarjasta saa käsityksen sadealueiden liikkeestä ja voi tehdä lyhyen ennusteen sitä, missä sataa kohta. Tiedot päivittyvät 5 minuutin välein. Tutkahavainnon tarkkuus on 1km. dBZ datan tarkkuus on 500m. Palvelu perustuu Ilmatieteen laitoksen avoimeen dataan.

Sää – Säätiedot ja Sadetutka – MTV Uutiset

Katso päivän ja viikon sää kätevästi MTV Uutisten Sää-palvelusta. Meiltä löydät sään tunneittain, säävaroitukset ja sadetutkat. Klikkaa ja tutustu!

satelliitti – Pilvet Pohjoismaat – tim@jyu.fi

satelliitti – TIM

Tutkimustoiminta. Ilmatieteen laitos. Ei hakutuloksia. Hae. Sää ja meri · Sade- ja pilvialueet · Pilvet Pohjoismaat … Sään havainnointi satelliiteilla.

TIM – The Interactive Material.

Sade- ja pilvialueet Suomessa – Makupalat

Sade- ja pilvialueet Suomessa | Makupalat

Asiasanat · sade, · pilvet, · sää, · meteorologia, · ukkonen, · salamat, · ennusteet, · tutkat, …

Keywords: sää ja pilvialueet