Sää keuruu ilmatieteenlaitos

Sää Keuruu – Ilmatieteen laitos

3 päivää sitten — Sää Keuruu – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

Sää Keuruu – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

Keuruu | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Tänään tiistaina klo 8.00. 7.50 17.19. Enimmäkseen pilvistä ja ajoittain heikkoa lumisadetta tai lumikuuroja. −10°. 2 m/s. −10°. 2 m/s. Ilmatieteen laitos.

Sää Keuruu 10 vrk – Foreca.fi

Katso sää tänään, huomenna ja seuraavat 10 päivää: sääsymboli, vuorokauden ylin ja alin lämpötila, tuuli ja sademäärä.

Tiesäähavainnot: vt23 Keuruu R – Paikkatietohakemisto DEMO

Tiesäähavainnot: vt23 Keuruu R

Aineisto sisältää Liikenneviraston tiesääjärjestelmän tuottamia tietoja tiestöllä vallitsevasta kelistä ja säästä. Teiden varsilla on lähes 500 keliä ja …

Aineisto sisältää Liikenneviraston tiesääjärjestelmän tuottamia tietoja tiestöllä vallitsevasta kelistä ja säästä. Teiden varsilla on lähes 500 keliä ja säätä havainnoivaa tiesääasemaa. Eniten asemia on rannikkoseudulla ja eteläisessä Suomessa. Tiesääasemilta saadaan tietoja 10-15 min välein erilaisilta tienpinta-antureilta tien pinnan oloista sekä meteorologisilta antureilta vallitsevasta säästä. Tiesääasemien sijainnista johtuen sääanturitietojen luotettavuus ja tiedon vertailtavuus asemien kesken on heikompi kuin Ilmatieteen laitoksen säähavaintoasemien tiedoilla, jotka on sijoitettu meteorologisesti edustavimpiin paikkoihin. Tiesääasemilla pääpaino on kelin mittaus ja asemat on siksi sijoitettu eri metodein kuin säähavaintoasemat.

Sää Keuruu | Säätiedot ja lämpötilat – Iltalehti

Sää nyt Keuruu. -11°. Tuntuu kuin. -16°. Foreca. 3 m/s. 0.2 mm. 49 %. 7:51 17:20. -8° -13°. Seuraavat 12 tuntia. Foreca. Ilmatieteen laitos.

Sääennuste Keuruu, Suomi | Sää | yle.fi

Sääennuste Keuruu | Sää | yle.fi

Sää Keuruu. Tervetuloa Ylen uuteen sääpalveluun. Palvelu on entistä selkeämpi ja se toimii nyt hyvin myös mobiililaitteilla.

Ilmatieteenlaitos: Tiedossa tukala viikko – Suur-Keuruu

Ilmatieteenlaitos: Tiedossa helteinen viikko – Uutiset – Suur-Keuruu

23.6.2020 — Kuvakaappaus Forecan 10 vuorokauden sääennusteesta Keuruulle 22.6.-1.7.2020. Kuva: Outi M. Kättö. Kuiva ja kuuma sää lisäävät …

Lämpötilat voivat kohota maan keskiosassa jopa yli 30 asteen.

Sää Keuruu – Säätiedot ja Sadetutka – MTV Uutiset

Katso päivän ja viikon sää paikassa Keuruu kätevästi MTV Uutisten Säästä. Meiltä löydät sään tunneittain, ajokelivaroitukset ja sadetutkat.

Katso päivän ja viikon sää paikassa Keuruu kätevästi MTV Uutisten Säästä. Meiltä löydät sään tunneittain, ajokelivaroitukset ja sadetutkat. Klikkaa ja tutustu!

Keywords: sää keuruu ilmatieteenlaitos