Sää orivesi ilmatieteen laitos

Sää Orivesi – Ilmatieteen laitos

Sää Orivesi – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

Orivesi | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Kellonaika, Ilmatieteen laitosSademäärä Ilmatieteen laitoksen mukaan. Sateen määrä Orivesi. 19.00, 0.2 mm. 20.00, 0.1 mm. 21.00, 0 mm. 22.00, 0 mm.

Sää Orivesi 10 vrk – Foreca.fi

Katso sää tänään, huomenna ja seuraavat 10 päivää: sääsymboli, vuorokauden ylin ja alin lämpötila, tuuli ja sademäärä.

Täsmäsää Orivesi – Foreca.fi

Sää tänään keskiviikkona. Selkeää, illalla puolipilvistä, yöllä pilvistä. Kuluvan päivän ylin lämpötila on -9 astetta ja alin -19 astetta. Vuorokauden sademäärä …

Täsmäsää Orivesi. Paikkakuntakohtainen täsmäsää, tutkakuvat, havainnot, sade-ennusteet ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja ulkomaille.

Sääennuste Orivesi, Suomi | Sää | yle.fi

Sääennuste Orivesi | Sää | yle.fi

Sää Orivesi. Tervetuloa Ylen uuteen sääpalveluun. Palvelu on entistä selkeämpi ja se toimii nyt hyvin myös mobiililaitteilla.

Sää Orivesi | Säätiedot ja lämpötilat – Iltalehti

Sää nyt Orivesi. -7°. Tuntuu kuin. -13°. Foreca. 4 m/s. 0.0 mm. 1 %. 7:53 17:20. -5° -13°. Seuraavat 12 tuntia. Foreca. Ilmatieteen laitos.

Sää Orivesi – Säätiedot ja Sadetutka – MTV Uutiset

Katso päivän ja viikon sää paikassa Orivesi kätevästi MTV Uutisten Säästä. Meiltä löydät sään tunneittain, ajokelivaroitukset ja sadetutkat.

Katso päivän ja viikon sää paikassa Orivesi kätevästi MTV Uutisten Säästä. Meiltä löydät sään tunneittain, ajokelivaroitukset ja sadetutkat. Klikkaa ja tutustu!

10 vrk:n sää-Orivesi, Pirkanmaan maakunta

Orivesi, Pirkanmaan maakunta 10 vrk:n sääennuste – The Weather Channel | weather.com

Lumisadetta. Ylin lämpötila 0ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−25 km/h. Lumisateen mahd: 90%. Lumimäärä 3-7 cm. Kosteus93%. UV-indeksi0/10. Auringonnousu7.44.

Varaudu tulevaan tarkan 10 vrk:n ennusteen avulla kohteessa Orivesi, Pirkanmaan maakunta. Korkeimmat ja alimmat lämptötilat, sateen todennäköisyys – The Weather Channel ja weather.com

Keywords: sää orivesi ilmatieteen laitos, sää orivesi – ilmatieteen laitos