Sää uv indeksi

UV-indeksi – Foreca.fi

Viiden vuorokauden tunneittainen UV-indeksi ja UV-ennuste kartalla koko maailmaan.

UVI-ennuste – Ilmatieteen laitos

Päivän ylin UV-indeksi on ennustettu pilvettömälle säälle. Ainoastaan paksut pilvet vaimentavat UV-säteilyä merkittävästi.

UV-säteilyn voimakkuutta kuvaavan UV-indeksin ennuste lähipäiville. Karttakuvissa on nähtävillä UV-indeksin ennustetut lukemat ympäri maailmaa.

7 päivän UV-index ennuste – Nordicweather

UV-indeksi – Ilmatieteen laitos

8.12.2021 — Ilmatieteen laitoksen antamien varoitusten yhteydessä tiedotetaan voimakkaasta ultraviolettisäteilystä, kun UV-indeksin arvo on vähintään 6.

Ilmatieteen laitoksen antamien varoitusten yhteydessä tiedotetaan voimakkaasta ultraviolettisäteilystä, kun UV-indeksin arvo on vähintään 6.

Tampere, Pirkanmaa, Suomi: Sää nyt | AccuWeather

Alla näet ennustettu UV indeksi mikäli on aurinkoista. 20 Feb 2023, 0.6 (Matala). 21 Feb 2023, 0.6 (Matala).

UV-indeksi – Google Play ‑sovellukset

Sää nyt ; RealFeel®. 6° ; RealFeel Shade™. 5° ; Korkein UV-indeksi. 0 Matala ; Tuuli. Ka 13 mi/h ; Tuulenpuuskia. 21 mi/h.

Split, Split-Dalmatia, Kroatia 10 vrk:n sääennuste | weather.com

UV-indeksi – Google Play ‑sovellukset

Paikallistetun UV-indeksimme avulla, joka käyttää parhaita säätietoja, mittaa UV-indeksi tarkasti missä tahansa.

Hanki rusketus, ei auringonpolttama!

UV-indeksi – Wikipedia

Split, Split-Dalmatia, Kroatia 10 vrk:n sääennuste – The Weather Channel | weather.com

N 8 km/h. Enimmäkseen selkeää. Alin lämpötila 8ºC. Tuuli N ja vaihtelevaa. Kosteus75%. UV-indeksi0/10. Kuunnousu7.14. uusi kuu. Kuunlasku17.45 …

Varaudu tulevaan tarkan 10 vrk:n ennusteen avulla kohteessa Split, Split-Dalmatia, Kroatia. Korkeimmat ja alimmat lämptötilat, sateen todennäköisyys – The Weather Channel ja weather.com

Paikallinen UV-indeksi 4+ – App Store

Sää tunneittain-Fuengirola, Málaga, Espanja. 0.03 CET alkaen … TuuliWNW 10 km/h. Kosteus76%. UV-indeksi0/10. Pilvipeite50%. Sademäärä0.09 mm …

Terveysjärjestöt suosittelevat ihmisiä suojaamaan itsensä esimerkiksi aurinkolaseilla ja päähineellä, kun UV-indeksin arvo on 3 tai korkeampi.

‎Paikallinen UV-indeksi App Storessa

28.12.2022 — Paikallistetun UV-indeksimme avulla, joka käyttää parhaita säätietoja, mittaa UV-indeksi tarkasti missä tahansa.

Lue arvosteluja, vertaa asiakkaiden arvioita, katso näyttökuvia ja lue lisätietoja apista Paikallinen UV-indeksi. Lataa Paikallinen UV-indeksi ja nauti siitä iPhonella, iPadilla ja iPod touchilla.

Keywords: sää uv indeksi, uv sää, sää uv