Sää vimpeli ilmatieteenlaitos

Sää Vimpeli – Ilmatieteen laitos

Sää Vimpeli – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

Vimpeli | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Sää Vimpeli. Paikanna. Tänään keskiviikkona klo 5.00. 7.54 17.23. Selkeää. −21°. 1 m/s. −21°. 1 m/s. Ilmatieteen laitos … Sateen määrä Vimpeli.

Sää Vimpeli 10 vrk – Foreca.fi

Kellonaika, Ilmatieteen laitosSademäärä Ilmatieteen laitoksen mukaan. Sateen määrä Lakaniemi, Vimpeli. 15.00, 0 mm. 16.00, 0 mm. 17.00, 0.1 mm.

Sää Vimpeli | Säätiedot ja lämpötilat – Iltalehti

Sää Vimpeli 10 vrk – Foreca.fi

Katso sää tänään, huomenna ja seuraavat 10 päivää: sääsymboli, vuorokauden ylin ja alin lämpötila, tuuli ja sademäärä.

Sääennuste Vimpeli, Suomi | Sää | yle.fi

Älä anna sään yllättää! Katso sää kohteessa Vimpeli. Meiltä myös viikon sääennusteet, sadetutkat, lämpökartat ja paljon muuta. Klikkaa ja kokeile heti.

Sääpalvelut – WWW.PELTOKANKAANSAA.COM

Sääennuste Vimpeli | Sää | yle.fi

Sää Vimpeli. Tervetuloa Ylen uuteen sääpalveluun. Palvelu on entistä selkeämpi ja se toimii nyt hyvin myös mobiililaitteilla.

Tiesäähavainnot: kt68 Vimpeli R – Paikkatietohakemisto DEMO

Sääpalvelut – WWW.PELTOKANKAANSAA.COM

YR.no 48h sää paikkakunnittain YR.no 48h sää Vimpeli · YR.no 48h sää Perho · Foreca sääksjärvi vimpeli · Foreca sää perho · Ilmatieteenlaitos sää perho

Tiesäähavainnot: kt68 Vimpeli R

Tiesäähavainnot: kt68 Vimpeli R. Aineisto sisältää Liikenneviraston … http://ilmatieteenlaitos.fi/avoin-data-tiesaahavainnot … Vallitseva sää. Varoitus.

Aineisto sisältää Liikenneviraston tiesääjärjestelmän tuottamia tietoja tiestöllä vallitsevasta kelistä ja säästä. Teiden varsilla on lähes 500 keliä ja säätä havainnoivaa tiesääasemaa. Eniten asemia on rannikkoseudulla ja eteläisessä Suomessa. Tiesääasemilta saadaan tietoja 10-15 min välein erilaisilta tienpinta-antureilta tien pinnan oloista sekä meteorologisilta antureilta vallitsevasta säästä. Tiesääasemien sijainnista johtuen sääanturitietojen luotettavuus ja tiedon vertailtavuus asemien kesken on heikompi kuin Ilmatieteen laitoksen säähavaintoasemien tiedoilla, jotka on sijoitettu meteorologisesti edustavimpiin paikkoihin. Tiesääasemilla pääpaino on kelin mittaus ja asemat on siksi sijoitettu eri metodein kuin säähavaintoasemat.

Keywords: sää vimpeli ilmatieteenlaitos