Scandic atlas

Scandic Atlas | Kuopio

Perinteisen tyylikäs hotelli Kuopion keskustassa, kauppatorin laidallan. Upeat huoneet, rento ravintola ja kaupungin palvelut vieressä.

Scandic Atlas (Hotelli), Kuopio (Suomi) tarjoukset

Scandic Atlas, Kuopio – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Lähellä rautatieasemaa sijaitseva Scandic Atlas on loistava valinta, jos aiot vierailla kohteessa Kuopio. Voit nauttia aamiaista ja lounasta Grillsson …

Tämä moderni hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Kuopion Kauppatorilla. Hotellissa on tyylikkäitä huoneita ja maksuton sauna.

Scandic Atlas – Kuopio | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Scandic Atlas tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Liikematkustajat pitävät majoituspaikan ilmaisesta aamiaisesta. Kuopion tori sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tämä hotelli tarjoaa asiakkaiden käyttöön ilmaisen Wi-Fi-yhteyden sekä ravintolan ja baarin. 

Scandic Atlas Hotellit Kuopion keskustassa

Scandic Atlas │ Hotellit Kuopion keskustassa

Perinteisen tyylikäs hotelli Kuopion keskustassa, kauppatorin laidalla. Upeat huoneet, rento ravintola sekä muunneltavat juhla- ja kokoustilat.

Scandic Atlas Kuopio alk. 81 – Hotellit – KAYAK

Scandic Atlas Kuopio alk. 81 € – vertaa huoneiden hinnat – KAYAK

Vertaile hintoja ja löydä paras Scandic Atlas tarjous. Hinnat alk. 76 €.

Hotel Scandic Atlas, (Kuopio, Suomi) – Trivago

Hotelli Hotel Scandic Atlas, Kuopio, Suomi – www.trivago.fi

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Hotel Scandic Atlas kohteessa Kuopio, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös 92 valokuvaa ja 2100 arvostelua. Hotelli? trivago!

Scandic Atlas – Home | Facebook

Scandic Atlas – Startside

Scandic Atlas. 754 Synes godt om · 6 taler om dette · 343 har været her. Perinteikkään tyylikäs hotelli Kuopion keskustan parhaalla paikalla. Täällä…

Keywords: scandic atlas