Scandic helsinki aviapolis

Scandic Helsinki Aviapolis | Helsinki-Vantaan lentoasema

Rauhallinen hotelli Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeessa hyvien kulkuyhteyksien varrella, lyhyen matkan päässä Flamingon … Scandic Helsinki Aviapolis.

Scandic Helsinki Aviapolis, Vantaa – Booking.com

Scandic Helsinki Aviapolis, Vantaa – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Scandic Helsinki Aviapolis sijaitsee vain 3,3 kilometrin päässä lentokentältä ja se tarjoaa ilmaisen kuljetuspalvelun rajoitettuina aikoina.

Tämä hotelli on 2 km:n päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja 15 minuutin kävelymatkan päässä Flamingon viihdekeskuksesta ja vesipuistosta.

Scandic Helsinki Aviapolis – Hotels.com

Scandic Helsinki Aviapolis – Helsinki | Hotels.com

Finder.fi kertoo Scandic Helsinki Aviapolis yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

Näytä majoituspaikan Scandic Helsinki Aviapolis tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Liikematkustajat pitävät majoituspaikan ilmaisesta aamiaisesta. Kauppakeskus Jumbo sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa Wi-Fi ja lentokenttäkuljetukset ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös ravintola. 

Scandic Helsinki Aviapolis | Vantaa – Vantaan kaupunki

Scandic Helsinki Aviapolis | Vantaa

Uudistettu ja rauhallinen kokoushotelli Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeessa. Monipuoliset palvelut ja uima-allas kutsuvat viihtymään. Hotelliin on helppo tulla – pysäköintialue ja maksuttoman lentokenttäbussin pysäkki ovat kätevästi aivan ulko-oven edessä.

Scandic Helsinki Aviapolis Vantaa alk. 74 – Hotellit – KAYAK

Scandic Helsinki Aviapolis Vantaa alk. 75 € – vertaa huoneiden hinnat – KAYAK

Vertaile hintoja ja löydä paras Scandic Helsinki Aviapolis tarjous. Hinnat alk. 70 €.

Scandic Helsinki Aviapolis: arvostelut, tarjoukset ja kuvat …

Scandic Helsinki Aviapolis: arvostelut, tarjoukset ja kuvat 2023 − Expedia.fi

Yövy tässä 3 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Vantaa. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja ilmaisista lentokenttäkuljetuksista. Asiakkaamme kehuvat majoituspaikan aamiaista ja Wi-Fi-yhteyttä arvosteluissaan. Lähellä sijaitsee Kauppakeskus Jumbo ja Viihdekeskus Flamingo, jotka ovat suosittuja nähtävyyksiä. Oikeiden asiakkaiden arvosteluja majoituspaikalle Scandic Helsinki Aviapolis (Aviapolis), viimeisimmät hinnat ja saatavuus – varaa nyt.

Scandic Helsinki Aviapolis – Y-tunnus: 1447914-7 – Finder

Scandic Helsinki Aviapolis – Y-tunnus: 1447914-7 – Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet

Finder.fi kertoo Scandic Helsinki Aviapolis yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

Hotel Scandic Helsinki Aviapolis, (Vantaa, Suomi) – Trivago

Hotelli Hotel Scandic Helsinki Aviapolis, Vantaa, Suomi – www.trivago.fi

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Hotel Scandic Helsinki Aviapolis kohteessa Vantaa, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös 102 valokuvaa ja 2006 arvostelua. Hotelli? trivago!

Keywords: scandic helsinki aviapolis, aviapolis hotelli, hotelli aviapolis