Scandic kemi

Scandic Kemi | Hotelli Kemi | Scandic Hotels

Viihtyisä hotelli kaikilla mukavuuksilla Kemin keskustassa ja meren äärellä. Mukavat huoneet, tunnelmallinen … julkisivu scandic kemi hotelli suomi.

Hotellit Kemi | Scandic Hotels

Kemissä kohtaavat Lapin luonto ja Perämeren raikkaus. Talvisin Kemiin kohoaa taianomainen LumiLinna ja risteily jäänmurtaja Sammolla on uniikki kokemus.

Scandic Kemi – Hotellit – Booking.com

Scandic Kemi, Kemi – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Scandic Kemin ravintolassa voi illastaa ja nauttia juomia viihtyisissä puitteissa. Hotellissa on myös tarjolla päivittäinen buffetaamiainen.

Tältä Pohjanlahden äärellä sijaitsevalta hotellilta on alle 20 minuutin kävelymatka Kemin lumilinnalle.

Scandic Kemi – Hotels.com

Scandic Kemi – Kemi | Hotels.com

Scandic Kemi sijaitsee vain 6,3 kilometrin päässä lentokentältä. Asiakkaat voivat uida sisäuima-altaassa ja nauttia aamiaista ja illallista Restaurant …

Näytä majoituspaikan Scandic Kemi tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Asiakkaat pitävät majoituspaikan kätevästä pysäköinnistä. Kemin taidemuseo sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Aamiainen, Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia tässä hotellissa. 

SCANDIC KEMI $137 ($̶1̶5̶9̶) – Prices & Hotel Reviews

SCANDIC KEMI $148 ($̶1̶8̶1̶) – Prices & Hotel Reviews – Finland

Basic Scandic-hotel in Kemi with super-friendly service. Always makes us smile on the way to Lapland. Breakfast is sufficient and more than enough for us. Sauna …

Now $148 (Was $̶1̶8̶1̶) on Tripadvisor: Scandic Kemi, Kemi. See 272 traveler reviews, 157 candid photos, and great deals for Scandic Kemi, ranked #1 of 6 hotels in Kemi and rated 3.5 of 5 at Tripadvisor.

Scandic Kemi | imt.fi – Ikaalisten Matkatoimisto

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Scandic Kemi. Asiakkaat pitävät kätevistä pysäköintimahdollisuuksista. Kemin taidemuseo sijaitsee kävelyetäisyydellä.

Katso menu: Ravintola Scandic Kemi, Kemi – Quandoo

Scandic Kemi | 2023 hinnat >> ebookers.fi

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Scandic Kemi. Asiakkaat pitävät kätevistä pysäköintimahdollisuuksista. Kemin taidemuseo sijaitsee kävelyetäisyydellä. Tässä hotellissa on ilmainen aamiainen, langaton internetyhteys ja pysäköinti.

Keywords: scandic kemi