Scandic simonkenttä ravintola

Ravintola Más Helsinki | Scandic Hotels

Scandic Friends -jäsenenä syöt 10 % alennuksella ravintolassamme. Etu on voimassa viikonloppuisin ympäri vuoden sekä joka päivä hiihtolomalla (vkot 8–10).

Ravintola ja baari | Scandic Simonkenttä, Helsinki

Ravintola ja baari. Nauti intohimolla tehtyä ruokaa ja huolella valittuja viinejä ravintolassamme tai pistäydy lasillisella hotellimme aulabaarissa tai 8.

Restaurant Simonkenttä – Scandic Hotels

Restaurant Simonkenttä | Scandic Hotels

Scandic Simonkenttä Telephone. +358 300308402 Price 0,16 €/min + local call charges. Email: simonkentta@scandichotels.com. Lat: 60.168831. Long: 24.934866.

Enjoy a breakfast buffet or a comfortable meeting lunch in connection with your meeting.

Más – Helsinki, Kamppi – Quandoo

Más – Helsinki, Kamppi | Quandoo

Más on espanjalaistyyppinen ravintola, joka edustaa hotelliravintoloiden laadukkainta kastia Helsingin Kampissa, Scandic Simonkentän yhteydessä.

Älä menetä mahdollisuuttasi varata pöytää kohteesta Más, Helsinki, Kamppi. Tutustu paikasta tehtyihin arvosteluihin, ruokalistoihin ja kuviin. Más on yksi niistä ravintoloista, joista Helsinki puhuu. Varaa nyt vain 3 klikkauksella Quandoon kautta.

Katso menu: Más, Helsinki – Quandoo

Katso menu: Más, Helsinki | Quandoo

Katso ravintolan ruokalista(t) … Ravintola huomioi seuraavat ruokavaliot: … Kun olet löytänyt täydellisen annoksen ja olet vastuussa ravintolavalinnasta.

Más, Helsinki – tutustu paikan ruokalistaan, valokuviin ja arvosteluihin etukäteen ja varaa pöytä helposti netissä Quandoon kautta.

Scandic Simonkenttä / Monkey Roof top bar – Venuu.fi

Scandic Simonkenttä / Monkey Roof top bar – Katso kuvat ja – Venuu.fi

Ravintolassa voi maistella useita pieniä annoksia, kokeilla avokeittiön Rotisserie-grillin herkullisia … Simonkatu 9, Scandic Simonkenttä, 00100 Helsinki.

Tyylikäs Monkey Rooftop Bar sijaitsee hotellin 8. kerroksessa ja kolmeen ilmansuuntaan avautuvat näkymät tarjoavat huikean kokemuksen…

Ravintola Más – My Helsinki

Scandic Simonkenttä, ravintola · Energiaa ja vettä säästäviä toimenpiteitä · Jätteet lajitellaan ja niiden määrää vähennetään tehokkaasti · Hankinnoissa suositaan …

Scandic Simonkenttä, ravintola – Joutsenmerkki

Hei Sinä, aurinkoinen asiakaspalvelija ja hyvää ruokaa arvostava myyntitykki! Etsimme Scandic Simonkentän Ravintolaan Más vuoropäällikköä 112,5h / 3 vk.

Ravintolan Vuoropäällikkö Ravintola Más Scandic Simonkenttä

Ravintolan Vuoropäällikkö Ravintola Más Scandic Simonkenttä | Oikotie Työpaikat

Hei Sinä, aurinkoinen asiakaspalvelija ja hyvää ruokaa arvostava myyntitykki! Etsimme Scandic Simonkentän Ravintolaan Más vuoropäällikköä 112,5h / 3 vk

Scandic Simonkenttä – Ravintola Más:n ystävänpäivä …

Keywords: scandic simonkenttä ravintola