Tui retket kreeta

Tekemistä Kreetalla: retket ja aktiviteetit – TUI

Kreeta tarjoaa monipuolisen maiseman, jossa on aurinkoisia rantoja, rotkoja, jokia ja laaksoja täynnä viehättäviä kyliä. Kannattaa tutustua vuoristoiseen …

Suomalainen hakee lomalta kulttuuria – katso TOP 5 … – TUI

Tutustu ja varaa retket jo tänään! … Kreeta, Kreikka. 75 elämystä … Alkaen: 40,00 €. Gran Canarian Spirit of the Sea -delfiinisafari. Retket.

Retket – Varaa retkiä yli 30 kohteeseen | TUI.fi

Koe ja näe enemmän lomamatkallasi. Tutustu Välimeren ja Aasian suosituimpiin nähtävyyksiin ja retkiin.

Parhaat nähtävyydet ja elämykset lomakohteessasi – TUI

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Kreeta … Retket. Kulttuuri ja historia. Vierailut monumenteilla. Tärkeimmät nähtävyydet … Miksi valita TUI Collection.

Retket ja nähtävyydet – TUI

Rethymnon ei ole vain pelkkä lomakohde Kreetalla vaan myös aito pikkukaupunki. … Vuoristoon voit mennä vuokra-autolla tai retkibussilla.

Spinalongan saarikierros sisältäen oliiviöljytehtaan ja lounaan

TUIn Kreeta on lomia Hanian rannikolla, Rethymnonissa ja kodikkaissa kylissä. Hotelleja lapsiperheille, aikuisille, sinkuille ja kaveriporukoille.

Rethymnon, Kreeta – Matkat idylliseen rantakaupunkiin | TUI.fi

Retken kuvaus. Zoom down dusty tracks and trails on a 4×4 tour that sees you seek out the real Crete – the parts most tourists miss out on.

Kreeta – Matkat ja kohteet | TUI.fi

Elafonissiin pääset kätevästi TUIn retkellä tai vuokra-autolla. Matka Geranista tai Haniasta kestää noin 1,5 tuntia. Tie on välillä hieman kuoppainen, mutta …

4×4 Sunset Safari from Rethymnon – TUI

Kreetan nähtävyydet – 10 vinkkiä | TUI Inspiration

Kreetalla on kaikkea mitä tarvitaan onnistuneeseen lomaan Lue 10 vinkkiämme, mitä Kreetassa tulisi varmasti nähdä ja kokea

Keywords: tui retket kreeta